Nissebrev - Självledarskap och självkänsla

Nu är den magiska nissesäsongen igång igen!
Jag och min dotter älskar nissetrenden som svept över landet senaste åren. Den 30:e november varje år så sätts nissedörren upp igen. Och även om min dotter börjar bli stor nu så låter vi det vara en tyst öveneskommelse om vem som är den där Nissen egentligen. Ingen av oss vill sluta med de magiska överraskningarna, de förtrollande brev som kommit till under natten, kreativa julpyssel inför den stundande julen, barnsliga hyss att skratta åt på morgonen och den där magin som ligger som ett ljudlöst täcke över hela december.
En chans att faktiskt både som barn och vuxen ta vara på vardagen och uppleva magin på nytt!

Det känns därför extra kul i år att kunna dela med mig av denna tradition som kommit att bli ett värdefullt inslag i december. När jag skulle ta fram nissbreven för Kavat förlag så ville jag förstärka magin med härliga budskap till barnen. Utan att snåla in på julkänsla och magi har jag därför skapat 24 nissebrev på juligaste rim med glädjande budskap som boostar barnet med glädje, självkänsla och självrespekt. Kärnvärden som är viktiga för barn att få känna sig värdefulla för att bli så härliga individer som möjligt utifrån sina egna resurser och sina egna personliga mål i det kommande livet.

Jag hoppas därför att ni kommer att gilla nisstrenden lika mycket som oss och sätta upp en nissedörr till förväntansfulla barn i december och att ni tycker att nissebreven både är härliga och viktiga, precis som oss. 
 - Låt december börja!

Nissebreven hittar du här.