Välkommen till Kavat förlag

Mitt namn är Carina. Jag är är 42-årig norrlänning som alltid haft skrivandet, bild, färg och form som en röd tråd i livet.
Redan som 4-åring hade jag skrivit min första bok. Sagan om Knutte. Knutte med ett T och alldeles för många streck på E:et. Men på den vägen är det.
Jag har alltid fascinerats av det skrivna ordet i olika former. Dock skulle det krävas ett halvt liv och en 10 års sjukskrivning innan jag tog mitt eget skrivande på allvar.
Efter att ha mött den berömda väggen så stod jag inför det faktum att jag inte kunde fortsätta på  min tidigare väg, och jag var tvungen att komma på nya idéer och nya lösningar på hur jag skulle kunna ta till vara på mina erfarenheter och utbildningar genom livet, men på ett nytt sätt.
Och det var så idén om Bella Bakar tog form.
Med kunskaper inom både hälsa, skrivande och design kombinerat med min dotterns expertis inom bus och sötsaker kunde det egentligen inte bli något annat än just en bok. I och med att boken började formas så växte även kreativiteten och drömmarna, och Kavat förlag tog fart på riktigt.
Nu har äntligen drömmen om ett bokförlag blivit sann. Med en vision om att få barn och unga att tro på sig själva och må bra, så väntar jag nu på att våran första bok ska bli tryckt.
Jag hoppas att Bella Bakar inte bara blir en  bok att minnas, utan även att Kavat Förlag kommer att växa och inspirera både barn och unga att kasta sig in i sagans värld full av både attityd och magi lång tid framöver.
Så, tycker ni som jag att det saknats ett normbrytande barnboksförlag med inriktning på hälsa, självledarskap och självkänsla, full av attityd och magi? Följ då med mig och Kavat Förlag på vår fortsatta resa i sagans värld.
  - Vi ses!